renarsv27
Меню сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 66
Главная » 2009 » Октябрь » 6 » Metāldakstiņi
Metāldakstiņi
14:35
Metāldakstiņi

Ceļot jaunu māju, kā arī rekonstruējot veco, galveno uzmanību pievērš jumtam. Par laimi, šodien celtniecības materiālu tirgus jums var piedāvāt jumta segumu dažādus variantus. Jums atliek tikai neapjukt un pieņemt tikai to risinājumu, kurš būs pats optimālākais ēkas celšanā.

Firma "KOMPĀNIJA AVOTIŅI" ir tāda mūsdienīga celtniecības materiāla kā metāldakstiņu „GRANAT” ražotāja. Metāldakstiņi šodien ir kvalitātīvs, drošs jumta segums. Metāldakstiņi veiksmīgi apvieno sevī mūsdienu tehnoloģiju sasniegumus un efektīvu dizainu, pateicoties īsto dakstiņu zīmējuma imitācijai. Privātkotedžas un rūpniecības būves, tirdzniecības paviljoni un sabiedriskās celtnes – visur metāldakstiņi atrod pielietojumu, vai tā jauna celtniecība vai veco ēku rekonstrukcija.

Kompānija ražo metāldakstiņus „GRANAT” ar mūsdienīgām iekārtām no 0.50 mm bieza ar polimēru pārklāta cinkotā tērauda, ko piegādā vācu koncerns „Arcelor” vai Krievijas Novoļipeckas metalurģiskais kombināts. Velmētās loksnes divpusēja cinkošana dara to noturīgu pret koroziju. Pēc tam celtniecības materiāla virsmu pasivē un gruntē. Tālāk uz pamatnes uzklāj krāsaina plastīta kārtu un polimerizē 230C temperatūrā. Rezultātā iegūstam materiālu, kurš ir noturīgs pret saules staru iedarbību un temperatūras svārstībāmm, kurš ideāli der jebkuras sarežģitības jumta segumam. Pateicoties savai gludajai virsmai metāldakstiņi „GRANAT” neļauj tur noturēties netīrumu, putekļu sablīvējumam. Viņus viegli noskalo lietus.

Pateicoties metāldakstiņu krāsu dažādībai jums ir iespēja izvēlēties un radīt neatkārtojamu harmoniju jumta seguma celtniecībā, atkarībā no tā, kādu efektu vēlaties sasniegt.

Viena no metāldakstiņu labajām īpašībām ir vienkārša montāža, lielisks izskats un ilgderīgums. Pie jumta seguma būves metāldakstiņu loksnes, kas sagrieztas jumta slīpes garumā, montē ar pārlaidumu. Pārlaiduma līnijas papildus aizsargātas ar speciālu ūdens novadošu rievu. Tādā veidā jumta seguma būve ar metāldaksiņu „GRANAT” pielietojumu veido ciešu konstrukciju, kas droši pasargās jūsu māju no nokrišņiem. Ar jumta segumu „GRANAT” viegli strādāt, jo tam ir mazs svars, pateicoties kam, būvējot metāldakstiņu loksnes var pacelt uz jumta pat ar rokām.

Lai Jūsu jumts izskatītos pabeigts SIA "KOMPĀNIJA AVOTIŅI" ražo visus nepieciešamos papildelementus jumta montāžai.

Просмотров: 1554 | Добавил: renarsv27 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Октябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Поиск
Друзья сайта
Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтов - uCoz